B Bouw logo

Steentapijt

steentapijt licht

Steentapijt

Vloeren uit grind- of marmerkorrels

Bent u op zoek naar een uniek en onderhoudsvriendelijk alternatief om uw vloeren mee te laten aanleggen? Kies dan voor steentapijt uit grind– of marmerkorrels van SIDEC.

De vloeren zijn slechts enkele millimeters dik en zijn daarom uitermate geschikt bij renovaties. Steentapijt kan bovendien niet alleen ingezet worden voor vloeren, maar ook voor plinten en siermuren en als decoratieve bedekking op bestaande trappen.

Open & gesloten structuren

Voor leefruimtes en slaapkamers is een open structuur een prima optie. U kan namelijk heel eenvoudig stofdeeltjes met een stofzuiger verwijderen.

Gesloten structuren zijn dan weer ideaal voor keukens en sanitaire ruimtes, omdat er geen vuil of vocht in de poriën van de dichting kan doordringen.

steentapijt donker

Met of zonder waterdichte toplaag

Vooraf komen we bij u langs met een stalenkoffer, waarin u de verschillende kleuren en formaten aan korrels terugvindt die u naar wens kan combineren.

De uiteindelijke samenstelling verwerken we vervolgens in een gietvloer die uit talloze steentjes en epoxylijm bestaat. We kunnen de vloer eventueel met een waterdichte coating afwerken.

De prijs bepalen we aan de hand van de bedekte oppervlakte en of u al dan niet voor een toplaag kiest.

Benieuwd naar de voordelen van steentapijt?

 Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!